Kozakkenveer vanaf Tweede Paasdag in de vaart

394

Het is weer zover: het Kozakkenveer komt op Tweede Paasdag, na een grondige opknapbeurt, weer in de vaart.

De openingstijden zijn van 9.30 tot 17.15 uur. De medewerkers hopen op een vaarseizoen met veel mooi weer. Van 1 april tot en met 30 september staan de vrijwilligers weer klaar om u voor 1,10 euro per persoon een ‘minicruise’ aan te bieden van Veessen naar Fortmond, vice versa.
Scooters en brommers kunnen niet worden overgezet, maar wandelaars of fietsers (of een scootmobiel) zijn van harte welkom om van de schoonheid van zowel de Overijsselse (Duurse Waarden op Fortmond) als ook de Gelderse kant van de IJssel te genieten.

In de regio zijn er diverse fietsroutes om dit allemaal in alle rust te bekijken, een tip is ook het gebied rond de aangelegde HoogWaterGeul.