Over ons

De Veluwe Actief-Krant verschijnt 10x per jaar. Het compacte A4-formaat, de tijdschriftenopmaak en de aandacht voor mensen en hun drijfveren zorgen voor een herkenbaar uiterlijk.

Adverteren of samen met ons uw eigen krant uitbrengen? Bel onze media-adviseurs op 0578 – 629 061 of vul het contactformulier in. De Veluwe Actief-Krant gemist? Klik hier voor de afhaaladressen.

Spraakmakend, onafhankelijk en een tikje eigenwijs
Uitgeverij Gelderland brengt sinds 1991 uiteenlopende boeken, kranten en tijdschriften op de markt en beheerst het uitgeefproces tot in de puntjes. Spraakmakend, onafhankelijk en een tikje eigenwijs. Dat zijn de kernwoorden van onze activiteiten.

Eigen werk en opdrachten voor ‘derden’
Uitgeverij Gelderland geeft eigen boeken, kranten en tijdschriften uit en doet hetzelfde voor ‘derden’. Dat kunnen bedrijven zijn, maar ook verenigingen, stichtingen of consumenten. In sommige gevallen verzorgen we de complete productie van een boek, krant of tijdschrift voor een opdrachtgever, maar vaak ook gaat het om deelactiviteiten, bijvoorbeeld eindredactie, opmaak, fotografie of het regelen van de juiste drukker. Deze specialismen bieden wij aan als aanvullende diensten.

Klik hier voor de website van Uitgeverij Gelderland