Epe Fietst Voor Onderwijs

853

In 2024 gaat het weer gebeuren: een team van tientallen mensen uit de regio gaat een uitdagende route fietsen door Kenya. Ondanks het slechte weer kwamen afgelopen vrijdag zo’n vijftig aanwezigen naar Kulturhus EGW voor de informatieavond over de tocht.

‘Epe Fietst voor Onderwijs’ is het thema dit keer. De belangstellenden kregen de nieuwe route gepresenteerd, die een uitdaging vormt voor zowel beginnende als gevorderde mtb’ers. De enthousiaste verhalen van initiator Erwin van Andel en de andere leden van de Stichting Kenya Kinderen en ook de prachtige beelden van de tocht, leidden tot een mooi aantal inschrijvingen. Inmiddels hebben zich al achttien deelnemers aangemeld en zijn er vele anderen die sterk overwegen mee te doen.

De afgelopen jaren is er gefietst voor boreholes (‘Epe Fietst Voor Water’), nu wordt er 550 kilometer gefietst voor de bouw van een school in Kenya. “De route biedt veel afwisseling qua natuur, landschap en ondergrond. Hier en daar een uitdagend klimmetje, dat daarna word beloond met prachtige vergezichten! En 100% wildgarantie!”, aldus Erwin van Andel.

Houd je van een uitdaging en wil je daarbij bijdragen aan een goed doel? Zie je jezelf een mooie route fietsen in Kenya met 100% wild garantie? Vraag dan nadere informatie aan via e-mail: kenyakinderen@gmail.com of bel: 06-22479568.