Kooroptredens in Kulturhus

1059

Vrouwenkoor The All Singers en mannenkoor De Mannen uit Heerde geven zondagmiddag 19 februari optredens in Kulturhus EGW. De zaal aan de Stationsstraat 25 is geopend vanaf 14.45 uur. De toegang van dit Cultureel Café is gratis.

Geïnteresseerden dienen zich aan te melden via de website www.kulturhusepe.nl. Er kunnen namelijk maar maximaal 150 bezoekers naar binnen.

De ‘Mannen’ en ‘The All Singers’ uit Heerde staan onder leiding van dirigent Marten van der Worp. Achter de naam ‘De Mannen’ gaat een vierstemmige vocal group schuil van ongeveer zestien mannen, die zich ‘jong genoeg’ voelen en die niet bang zijn om hun emoties in de muziek te leggen. Hun repertoire van Rock & Roll tot romantiek is een verrassende mix van ernst en humor en wordt met veel plezier voor het voetlicht gebracht.  

The All Singers (kortweg TAS of de Tasjes) is een dameskoor dat bestaat uit zo’n vijftien vrouwen. Zij zingen behalve popsongs ook ballads en musicalnummers, meestal vierstemmig, maar soms ook zesstemmig. Ze zingen met veel enthousiasme. Zuiverheid, maar zeker ook het plezier in het zingen staan hoog in het vaandel.

De optredens in Kulturhus EGW duren van 15.00 tot 17.00 uur. De zaal gaat een kwartier voor die tijd open.

Meer informatie is te vinden op de website www.kulturhusepe.nl.