Toch een Holland Cup Inline Skaten in 2023 in Heerde

1032

De Holland Cup Inlinke Skaten in 2023 gaat door. De beslissing liet even op zich wachten, want het was lange tijd onzeker of de Holland Cup, meetellend voor de EuropeanInlineCup, doorgang zou vinden. Door het wegvallen van de grote sponsors voor dit evenement zat de organisatie (Skeelerclub Oost Veluwe en de Stichting Skeelerevents) in de maag met een aanzienlijk negatief bedrag op de begroting.

Het blijft toch bijzonder dat een dergelijk groot evenement al 10 jaar wordt georganiseerd door een vereniging zonder de steun van een Nationale Bond. De organisatie komt graag in contact met eventuele sponsors die willen helpen om dit mooie evenement ook in de toekomst te kunnen blijven organiseren.

Ondertussen is de inschrijving geopend en de aanmeldingen zijn de eerste dagen al binnengestroomd, ruim negentig van de beschikbare vierhonderd startplaatsen zijn al ingevuld binnen vijf dagen. Ruim negentig deelnemers uit nu al negen landen. In 2022 stonden er deelnemers op de startlijst uit maar liefst 26 landen van over de gehele wereld.

De wedstrijden vinden plaats van vrijdag 5 mei tot en met zondag 7 mei op de skeelerbaan en skeelerpisten aan de Kommerseweg 2a in Heerde. Het programma wordt de komende periode samengesteld. Hou dus de website van de club in de gaten: www.skeelerhuus.nl.

Nadere informatie: stuur een e-mail naar: info@skeelerhuus.nl.