Doetmaes in Eper Kulturhus

824

Afgelopen zondag stonden ze nog in Paradiso Amsterdam en komende zondag (22 januari) treedt mannenkoor Doetmaes uit Epe op in Kulturhus EGW. De zaal aan de Stationsstraat 25 in Epe is geopend vanaf 14.45 uur. De toegang van dit Cultureel Café is gratis. Geïnteresseerden moeten zich wel eerst aanmelden via de website onderaan dit bericht. De zaal biedt plaats aan maximaal 150 bezoekers.

Vanaf de oprichting op 11 april 1996 heeft het Eper mannenkoor Doetmaes zich steeds meer toegelegd op Ierse muziek. Het koor brengt Ierse traditionals ten gehore, maar ook nummers van bands als The Poques, The Dubliners, The Corrs en The Chieftains. Een rij nummers om je alvast een idee te geven? The Irish Rover, Dublin Fair City, Liverpool Lou, Beer Beer Beer, The Galway Girl, The Party Glass. Bij tijd en wijle wordt een smartlap niet geschuwd.

Het veertigkoppige mannenkoor staat onder leiding van dirigente Hetty Vrinds.
Het optreden van Doetmaes duurt van 15.00 tot 17.00 uur. De zaal gaat een kwartier voor die tijd open.

Nadere informatie over deze en andere optredens in Kulturhus EGW is te vinden op de website www.kulturhusepe.nl.