Jubilarissen bij ‘Looft den Heere’

773
De jubilarissen van mannenkoor 'Looft den Heere' uit Vaassen. Uiteraard gingen ook de echtgenotes op de foto.

Het bestuur van het Christelijk Mannenkoor ‘Looft den Heere’ in Vaassen heeft donderdag 5 januari drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Piet van Gortel en Pieter Pelamonia zijn 55 jaar lid van dit koor en Ab Karrebelt draait al 50 jaar mee.

Er was nog meer te vieren deze dag. Zo werd Wim van der Maten gehuldigd voor zijn lange staat van dienst binnen het koor als ziekenbezoeker. Wim vormt een menselijke verbinding tussen koorleden die een tijd niet mee kunnen doen en de organisatie.

De jaren van dienst van de jubilarissen bewijzen dat veel mensen genoegen beleven aan de activiteiten van het mannenkoor. Naast het uitgebreide repertoire en de regelmatige optredens roemen de leden ook de open, persoonlijke en betrokken sfeer van kameraadschap.

Piet van Gortel (rechts) is 55 jaar lid van ‘Looft den Heere’. Hij en zijn vrouw werden in het zonnetje gezet.
Ook Pieter Pelamonia (rechts) is 55 jaar lid van het mannenkoor uit Vaassen.
Ab Karrebelt (rechts): 50 jaar lid van ‘Looft den Heere’.
Wim van der Maten (rechts) vormt een verbinding tussen koorleden die een tijd niet mee kunnen doen en de organisatie.