Kunstwarenhuis KEK

904

Het KEKhuis voor kunst en cultuur in het Beekpark in Epe is getransformeerd tot een Kunstwarenhuis. Van vrijdag 25 november tot en met zaterdag 24 december laten dertig kunstenaars uit de gemeente Epe en omgeving kunstwerken zien van een bescheiden formaat en met een toegankelijke prijs.

Schilderijen van onder andere Leo Coopmans, Tineke van der Woude, Lidy Rensink, etsen van Pita Vreugdenhil, beelden van Diana Joseph, Barbara Pijnappel, Monique van den Bosch, sieraden van Agatha van Eijsden, Hans van de Wateren, glaskunst van Jan Warnaar, kunstboeken en tekeningen van bekende Nederlandse kunstenaars uit de collectie van Koos van der Meer en Arlette Brouwers, poëziebundels, boeken van schilders en schrijvers als Sandra Holtman en Willy van der Beek, kunstkaarten, tegoedbonnen voor het volgen van een workshop en meer. Kortom een ‘warenhuis’ waar unieke en aantrekkelijk geprijsde kunstobjecten te zien én te koop zijn.

In een persbericht zegt de organisatie van het KEKhuis het zo: ‘Een kunstvoorwerp is meestal uniek. Er is er maar één van. Kunst in huis trekt aandacht, maakt nieuwsgierig en kan ook troost bieden. Een mooi kunstwerk aan de muur maakt blij. Kortom: kom kijken en genieten van al het moois dat te zien is. En wie weet vindt u er een mooi cadeau voor iemand of voor uzelf. U bent van harte welkom’.

Het Kunstwarenhuis wordt zaterdag 26 november om 16.00 uur geopend door Martin Lokhorst, voorzitter van de Ondernemersvereniging Epe en is vrij toegankelijk.

Locatie: KEKhuis voor kunst en cultuur Beekstraat 5 in Epe. Openingstijden in de periode vrijdag 25 november tot en met zaterdag 24 december: vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag koopavond.