Thijs Kemperink in Kulturhus

834

De populaire Twentse cabaretier Thijs Kemperink is zaterdag 29 oktober met een try-out van zijn nieuwe voorstelling te bewonderen in Kulturhus EGW in Epe. De zesde avondvullende voorstelling van de Tukker is genaamd ‘Halverwege’.

De Programmaraad van Kulturhus EGW geeft aan erg enthousiast te zijn dat ze Kemperink hebben kunnen strikken. “Het zal een knallende cabaretstart van dit nieuwe seizoen worden”, aldus de programmeurs.

De Tukker uit het Twentse Albergen is een rasverteller, iemand die zichzelf liever een spiegel voorhoudt dan dat hij anderen de grond intrapt. Zijn shows zijn steevast gevuld met herkenbare verhalen en anekdotes en natuurlijk een heleboel grappen.

Via de link https://kulturhus.i-reserve.net/ of telefoonnummer 0578-616775 zijn tickets te reserveren. De voorstelling van Thijs Kemperinks start zaterdag 29 oktober om 20.00 uur.

www.kulturhusepe.nl

Foto: Stefan Schippers