Passiemuziek in de Stille Week

1111

Om toch de beleving van de passietijd te kunnen meemaken, heeft de Stichting Meere-orgel het initiatief genomen tot een orgelbespeling door de bekende organist Toon Hagen. Het concert op 30 maart om 20.00 uur is online te volgen en heeft als thema ‘Passiemuziek in de Stille Week’.

In normale tijden geven de gezamenlijke kerken van Epe in de week voor Pasen (de Stille Week) aandacht aan het passieverhaal met een aantal avondbijeenkomsten in de Grote Kerk van Epe.
Door de coronapandemie kan een aantal van die avondbijeenkomsten (zondag 28 tot en met woensdag 31 maart) niet doorgaan. Dankzij het online concert door Toon Hagen kunnen geïnteresseerden nu toch de beleving van de passietijd meemaken. Op het programma staat een aantal bekende werken van Johann Sebastian Bach. Het hele programma is te bekijken via de website onderaan dit bericht.

Het concert is via een live-streamverbinding te volgen op het YouTube kanaal van het Meere-orgel Epe: https://www.youtube.com/channel/UCay8Myp1awMxPCTJEwcU4kQ. Deze link is ook te vinden op de website van de Stichting Meere-orgel. Het concert is ook gelijktijdig te volgen op de Kerkdienst Gemist website: www.kerkdienstgemist.nl Gelderland, Epe, Grote Kerk Epe.

www.meereorgelepe.nl