Juridisch spreekuur – Wetswinkel

1191
Het team juridisch spreekuur – Wetswinkel.

Inwoners van de gemeente Epe zijn bij het Juridisch Spreekuur en de Wetswinkel welkom voor deskundig advies. Zij kunnen antwoord krijgen op allerlei vragen op administratief, financieel en juridisch/sociaal rechtelijk gebied. Een afspraak maken is niet nodig.

De hulp bestaat uit het (samen) zoeken naar antwoorden op lastige vragen over familierecht, huurrecht, schulden, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht, strafrecht, fiscaal recht, arbeids- en burengeschillen.

Of het nu gaat om een geschil met een werkgever of een probleem met de huurbaas, samen wordt gezocht naar een oplossing. Ook helpen de spreekuren bij het nakijken van contracten.

Vanaf september gaan de inloopspreekuren weer open. Data en tijden zijn te vinden op de website. Kan een vraag niet wachten tot september? Dan kan telefonisch een afspraak gemaakt worden door te bellen of mailen met Koppel-Swoe: 0578-676767, r.steentjes@koppelswoe.nl.

www.koppelswoe.nl