‘Jouw verhaal, ik luister’

1027

‘Heerde Helpt’ wil graag de mogelijkheid bieden om je zorgen over corona te delen met een professionele hulpverlener. Iedereen heeft in meer of mindere mate te maken met de gevolgen van het coronavirus. Misschien ben je ziek geweest, heb je een dierbare verloren, ben je je baan of bedrijf kwijtgeraakt of ben je eenzaam.

Lang niet altijd is direct een aanvraag bij een psycholoog of andere hulpverleningsinstantie noodzakelijk. Misschien heb je alleen de behoefte aan een luisterend oor.
Restaurant De Postkamer in Heerde ondersteunt dit initiatief en heeft een aparte ruimte beschikbaar gesteld waar één-op-één-gesprekken in alle rust kunnen plaatsvinden. Elke laatste woensdagavond van de maand bestaat bovendien de mogelijkheid om mee te doen aan een lotgenotenbijeenkomst onder professionele begeleiding. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Persoonlijke gesprekken: elke dinsdag en donderdag, 19.00-20.00 en 20.15-21.15 uur. Lotgenotenbijeenkomst elke laatste woensdagavond van de maand, 19.30-21.00 uur.

Aanmelden via Alieke ten Hove, Empatique, e-mail: a.tenhove@empathique.nl, telefoon: 06-21832567 of Wichert van den Bosch, WBO-coaching, e-mail: info@wbo-coaching.nl, telefoon: 06-81152223.