Het is Raak! Toch nog een Zomeravondconcert!

1261
Foto: Corbino

Even leek het erop dat er dit jaar geen Zomeravondconcerten van het CPE zouden plaatsvinden. Maar ‘it giet oan’: op zaterdag 29 augustus is er toch één show: Joris Linssen & Caramba treden om 20.00 uur op met de show RAAK! Plaats van handeling is Anna’s Hoeve aan de Molenweg 80 in Epe/Wissel.

Alles was in maart in voorbereiding voor een sterke muzikale zomer met prachtige zomeravondconcerten van Cultureel Platform Epe toen de organisatiebubbel barstte. Een aantal concerten kon gelukkig worden doorgeschoven naar zomer 2021. Maar toen de gelegenheid zich weer wat gunstiger voordeed, is er door CPE  niet geaarzeld om toch nog één spetterend zomerconcert in 2020 te realiseren.

De band Joris Linssen & Caramba brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje ‘Mexico’. Drie maanden per jaar toert de formatie met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. En op 29 augustus zijn ze dus in Epe.

Caramba staat bekend om zijn puurheid, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang, het aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit.

Dit concert in Epe is de reprise van hun succesvoorstelling RAAK!, waarin ze alle vijf een verhaal vertellen bij een lied dat hen persoonlijk geraakt heeft. RAAK! is een intieme show, die veel emoties losmaakt. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang).

Uiteraard worden de maatregelen die nodig zijn om het coronavirus te beteugelen ook hier toegepast. Zo is het alleen mogelijk om online kaarten te kopen. ‘Kom tijdig in vergband met een mogelijk lange controle-rij’ adviseert het organiserende CPE. De stoelen staan op gepaste afstand en de gasten zullen op deze maatregel worden geattendeerd en hier ook aan worden gehouden. Er is een welkomstdrankje bij de entreeprijs inbegrepen, maar verder geen catering/bar. Er zal geen pauze zijn. En: het concert is een buitenconcert, het publiek zit niet overdekt, houd daar dus rekening mee (regenbescherming en/of warme kleding).

Meer informatie: www.cultureelplatformepe.nl
Locatie: Anna’s Hoeve , Molenweg 80 Epe/Wissel.
Aanvang: 20.00 uur.
Entreeprijs € 15 inclusief welkomstdrankje.