Warmlopen voor IJsland en koel marmer

987


In De Heerd (Van Meurslaan 3 in Heerde) hangen tot 5 oktober 2020 prachtige foto’s, genomen in het fascinerende lege landschap van IJsland. Het is een expositie met beelden van de landschappen, details en macro’s van de zuidkust van IJsland gemaakt door Gerry Blaauw uit Oldebroek.

IJsland kenmerkt zich door extreme, mooie en veelzijdige natuur. De foto’s zijn gemaakt tijdens een fotoreis in februari 2017. Naast natuurfotografie, is Gerry Blaauw actief met portret- en huwelijksfotografie.

Meer informatie op www.gbfotografie.nl.

Tijdens deze periode is ook het werk van Lammy Alons uit Vaassen te bekijken. Er staan zo’n dertig beelden in de vitrines. Alons zoekt naar de eenvoud in de vorm, naar de schoonheid en de zachtheid van het vrouwenlichaam. Ze maakte de afgelopen jaren veel abstracte en gestileerde figuratieve beelden uit uiteenlopende marmersoorten en enkele houten en bronzen werken.
Meer informatie op www.kunstinjezelf.nl.

De Heerd is tijdens de vakantieperiode geopend op werkdagen van 13.30 tot 17.00 uur.