Tweedaagse overdekte rommel- en boekenmarkt

1047

Na maanden van inzamelingen en voorbereidingen zijn de vrijwilligers van de Goede Herderkerk er weer in geslaagd om de jaarlijkse rommelmarkt op te zetten. Vrijdag 3 april om 13.00 uur gaat de overdekte tent aan de Enkweg 2 in Epe weer open.

Ook dit jaar is het aanbod van spullen weer groot en zeer divers. U kunt er onder andere meubelen, gereedschappen, huishoudelijke artikelen, kleding en overige spullen aantreffen. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten. Of kom genieten van lekkernijen, zoals oliebollen en worst. Om 19.00 uur sluit de verkoop van spullen voor deze dag, maar als sluitstuk vindt om 19.30 uur een grote antiekveiling plaats in de hal van de kerk. De antieke spullen zijn de hele dag te bewonderen.

Op zaterdag 4 april opent de markt om 10.00 uur. Het is beslist de moeite waard om weer een bezoek te brengen, omdat er nieuwe aanvoer van goederen is. Om 13.15 uur start de rommelmarkt met de gebruikelijke finale ‘Vuilniszakkenverkoop’. Dit betekent dat u tot 14.00 uur voor iedere volle vuilniszak, met zelf uitgezochte spullen, slechts 5 euro betaalt. “Maar laat het hier niet op aan komen, want op is op”, aldus de organisatie.