Middagconcert Anastasia Feruleva en Frank van de Laar

1162

Celliste Anastasia Feruleva verzorgt op 8 maart vanaf 15.00 uur een concert met pianist Frank van de Laar in Kulturhus EGW in Epe. Anastasia is volgens critici een van de meest veelbelovende Europese cellisten van haar generatie.

Anastasia Feruleva.

‘Wanneer je haar hebt zien spelen, dan heb je ervaren dat ze expressiviteit met authenticiteit combineert. Haar gepassioneerde uitvoeringen en interpretaties van klassieke composities zijn intens tot aan de allerlaatste noot’, aldus een artikel uit een Duitse dagkrant. Ze is actief als solist, maar maakt ook vaak kamermuziek met andere musici zoals Raphael Wallfisch, Michel Strauss, Philippe Graffin, Rick Stotijn en Vladimir Mendelssohn.

In oktober 2018 bracht ze haar debuut-cd (‘Ballets Russes’) uit met pianist Frank van de Laar. Met hem geeft ze op 8 maart een zondagmiddagconcert. De toehoorders kunnen genieten van werken van György Sándor Ligeti, Johannes Brahms, Claude Debussy en George Enescu.

Frank van der Laar.

Het middagconcert in Kulturhus EGW (Stationsstraat 25 Epe) begint om 15.00 uur en de entree bedraagt € 8,50.

Foto Anastasia Feruleva: TIHMS & Van Velden Fotografie
Foto Frank van de Laar: Merlijn Doomernik