Eper Bossentocht: 28 december

1037

De Rabobank heeft als hoofdsponsor plaats gemaakt voor van Norel Bouwgroep uit Epe. Van Norel is al vele jaren kledingsponsor van TC Veluwe. De naam is nu ook verbonden aan de mountainbiketocht in de Eper bossen. De tocht die door de NTFU beoordeeld is als ‘Extra goed geregeld’ wordt twee maal per jaar georganiseerd. Zaterdag 28 december vindt de tweede tocht van dit jaar plaats.

Mooie singletracks, maar ook paden waar je lekker op snelheid kunt komen. Onderweg is een verzorgings- en reparatiepost aanwezig voor deelnemer en fiets. Dit zijn genoeg redenen om tussen Kerst en Oud en Nieuw met je fiets, vrienden en vriendinnen er op uit te gaan in de mooie bossen van Epe. Lidmaatschap van TC Veluwe of NTFU is niet verplicht.

Parcours
Er is een mooi gevarieerd parcours voor elk.
Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden:
• 25 km
• 35 km
• 50 km.
Tussen 9.00 en 11.00 uur kun je starten.

Impressie van de tocht
https://www.youtube.com/watch?v=YG4fJG_SfQU