Musicboxz opent studio met marathonuitzending

1102

Met een een marathonuitzending op zaterdag 9 november opent Musicboxz hun nieuwe studio. Deze studio is gevestigd in het gebouw van Episch Centrum aan de Pastoor Somstraat 2 in Epe.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de ruimte in te richten en deze operationeel te maken. Hoog tijd dus voor een eerste uitzending, en dat doen ze dan ook direct maar goed.

De uitzending begint om 10.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Programmamakers Jan Egbert Kieskamp, Yoka van Beek, Erik Strijk en Arjan Wittingen laten hun programma’s live horen. Voor jou als luisteraar is het de kans om eens binnen te lopen en te zien hoe zo’n uitzending nu wordt gemaakt.
Epenaar en muziekliefhebber Dennis Dekker schuift aan en laat zijn favoriete muziek horen in het item ‘de keuze van’. Een gezellige, bomvolle dag.

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul. Op maandagavond is het vanaf 20.00 uur de beurt aan Arjan Wittingens programma ‘Wittingen Draait Terug’. Hij neemt je mee terug in de tijd naar een maand in een jaar uit de jaren ’60, ’70, ’80 of ’90. De hitlijst van de gekozen maand komt voorbij, samen met al het nieuws uit die tijd.

Als je van rock and roll muziek houdt in de breedste zin van het woord zit je geramd met het programma Rock Around the Rhythm Beath Show van Erik Strijk. Erik ademt muziek. Hij neemt je mee in een reis door de tijd waarin diverse Rock and Roll stijlen, jaren ’50 muziek, rockabilly, blues, doo wop, jump & jive, hillbilly, boogie woogie en swing music voorbij komen. Iedere laatste woensdag van de maand is hij vanaf 20.00 uur on air.

Op donderdagavond om 20.00 uur kun je luisteren naar het programma the Musicboxz, gepresenteerd door Jan Egbert Kieskamp. In deze show komt er natuurlijk weer als vanouds veel goede (pop)muziek voorbij, vergezeld van mooie verhalen, boeiende informatie en achtergronden bij de muziek en is er elke week uitgebreid aandacht voor Nederlandse muzikanten.

De beste manier op het weekend in te gaan is om op vrijdagavond vanaf 20.00 uur af te stemmen op het programma van Marcel Hergaarden, Flashback. In dit programma kun je lekker genieten van de beste dansbare muziek uit de afgelopen decennia.

Ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 is het tijd voor Vout en Goud, samengesteld door Yoka van Beek. Verder stuurt MusicBox in het weekend onder andere Nederpop, blues, jazz en symfo je kamer in.
Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo was MusicBoxz afgelopen zomer alle zes avonden aanwezig bij de Epische avonden en Jazz comes to town op het plein bij de Grote Kerk in Epe.

www.musicboxz.nl