Bloemschikavonden Groei&Bloei

1010

De bloemschikavonden van Groei&Bloei afdeling Noord-Veluwe zijn weer gestart. Belangstellenden kunnen onder de deskundige begeleiding van Ilse Kerkmeijer een reeks van acht leerzame en gezellige bloemschikavonden verwachten. Maar je kunt je ook opgeven voor enkele lessen.

De eerste avond was op maandag 23 september, de laatste staat gepland op maandag 20 april 2020 (steeds van 20.00-22.00 uur).

Je hoeft zeker geen ervaring te hebben met bloemschikken. Iedereen, van beginner tot vergevorderde kan terecht. Ilse Kerkmeijer geeft alle deelnemers de aandacht die nodig is om telkens weer met een mooi werkstuk naar huis te gaan. De avonden vinden plaats in het Dorpshuis de Heerd in Heerde. Iedereen wonend in het werkgebied van Groei&Bloei Noord-Veluwe en ver daarbuiten is welkom. Alle informatie over de data, de kosten en meer is te vinden op de website www.noord-veluwe.groei.nl bij Activiteiten&Actueel/Bloemschikken. Opgeven kan telefonisch bij Hanneke Ravenek, telefoon: 0578-611002 of via de website.