Lunchen bij Brasserie Bij Ons voor mantelzorgers in de gemeente Epe

1031

Het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseert iedere derde donderdag van de maand een ontmoetingsbijeenkomst voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Epe. Andere mantelzorgers weten als geen ander hoe het is om voor een zieke naaste te zorgen. De ervaring is dat mantelzorgers het fijn vinden om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Iedere ontmoetingsochtend vindt er een andere activiteit plaats. Deze keer gaat de groep lunchen bij Brasserie Bij Ons.

Mantelzorgers hebben het druk met de zorg voor de zieke naaste. Dit kan bijvoorbeeld een ouder, partner, kind, broer/zus zijn. Vaak draait het om diegene die ziek is en niet om de mantelzorger. Het is belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen als mantelzorger en ook tijd voor jezelf te nemen. Op verzoek van mantelzorgers hebben we er daarom voor gekozen om met elkaar te gaan lunchen bij Brasserie Bij Ons in Epe. Even tijd voor jezelf, lekker eten en contact met mensen die je begrijpen.

Mantelzorgers uit de gemeente Epe kunnen bij de Brasserie genieten van een heerlijk soepje en drie verschillende kleine broodjes. Voor een indruk van het restaurant en de menukaart; zie www.brasseriebijonsepe.nl. De kosten van de lunch bedragen € 9,95, exclusief drinken. U bent vanaf 12.00 uur welkom bij de Brasserie en de verwachting is dat de lunch ongeveer 1 uur zal duren. U vindt Brasserie bij Ons aan de Hoofdstraat 72a 8162 AL te Epe. Aanmelden kan tot 17 september bij de cliëntondersteuner Steunpunt Mantelzorg Epe; Gerrita Elskamp 0578-676767 of stuur een mail naar g.elskamp@koppelswoe.nl.

Wilt u meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg Epe bezoek dan de website www.koppelswoe.nl.