Vet kindercabaret

946

Ook dit jaar is er weer een leuk programma voor kinderen in het Kulturhus EGW. Op vrijdag 6 september start het VET Kindercabaret met een interactieve, openbare repetitie. VET kindercabaret is volop bezig met het maken van de zesde voorstelling: ‘Kapot VET!’

Ook deze voorstelling zit weer vol met grappige sketches en toffe liedjes. Over oude spullen op een spannende zolder, kussengevechten en springen op bed, muzieklessen die je ook wel van YouTube kunt halen, ernstige griep… Maar de voorstelling is nog niet af! Pas in oktober gaat VET in première.Voor die tijd is het schrijven en repeteren geblazen.

VET komt met een speciale repetitievoorstelling naar Epe. Een zogenaamde ‘open repetitie’. Samen met publiek.
Jantijn, Nellerike en Sjamke spelen alle sketches en liedjes die ze al hebben bedacht en willen dan graag van het publiek horen wat ze ervan vinden.

De voorstelling begint om 15.45 uur, maar iedereen is welkom vanaf 15.00 uur voor het voorprogramma. Kom smullen van pannenkoeken van Pannenkoekenhuis de Honingpot, gezellig kleuren en knutselen, neem een gratis kaartje mee van Heggies Speelschuur en laat je schminken. En… neem dit keer gratis je opa of oma mee!

Kijk voor meer informatie: http://vetkindercabaret.nl/
Het is een voorstelling voor 6+.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.