KCVO’s Sportfestijn

978

Voor KCVO staat een van de mooiste periodes van het jaar op de rol, wanneer de voetbalvereniging van 22 tot en met 25 augustus voor de 51e keer het Sportfestijn houdt. Natuurlijk is er dan veel ruimte voor sport met liefst vier verschillende toernooien, maar ook het feestgedeelte wordt bij deze dagen niet vergeten.

Op donderdag staat het eerste deel van het RABO Talententoernooi op het programma, waaraan de junioren van KCVO en VIOS deelnemen. Die avond komt de oudste jeugd in actie, maar waarschijnlijk gaat de meeste aandacht uit naar het Toyota Wagenmaker Toernooi voor eerste elftallen. Nadat aanvankelijk de hoofdmachten van KCVO en SV Vaassen het vierdaagse evenement jarenlang afsloten met een onderling oefenduel, komen beide clubs sinds 1985 in actie tijdens een toernooi. De versie van 2019 begint om 19.00 uur met KCVO-Activia, waarna om 20.30 uur SV Vaassen en WWNA in de andere halve finale tegenover elkaar staan.

Op vrijdag gaat het Sportfestijn verder met het RABO-talententoernooi voor de jongste junioren en is het Sisters in Lingerie vrouwentoernooi. Vervolgens treden op zaterdag vijftien families tegen elkaar in het strijdperk om daarna samen een gezellige feestavond te vieren. De centrale spil van dat onderdeel van het programma is DJ Remco, maar er staat eveneens een gastoptreden van Dennis Wiltink gepland

Het 51e Sportfestijn wordt zondag afgesloten met een wedstrijd tussen de tweede elftallen van KCVO en SV Vaassen, waarna om 13.30 uur de finales van het Toyota Wagenmaker Toernooi beginnen als afsluiting van vier dagen vol sport en festijn.