Happen in Hattem

967

Rond Uit Hattem organiseert samen met de horeca een gezellig evenement in de zomer. Op zaterdag 20 juli van 15.00 tot 21.00 uur presenteren de horecabedrijven zich op het Tinneplein in het historische centrum van Hattem.

Bezoekers kunnen bij verschillende bedrijven – speciaal voor het evenement bereide – hapjes proeven. Het palet van de gerechten is zeer afwisselend. Je kunt live meemaken hoe alles wordt klaargemaakt. Ook aan de jonge gasten is gedacht. Voor hen is er ook genoeg lekkers, en kinderen mogen zelf pannenkoeken bakken. Verder is er een springkussen, gratis ranja en komt clown Ziezo met zijn vrolijke fratsen en goocheltrucs.

Horeca
De deelnemers zijn Eetcafé de Kruusing, Grand Café Banka, Restaurant ’t Spookhuys, Kota Radja, Bij de Jongens, Soulsisters, IJsboerderij IJscowd, Wijnkoperij Henri Bloem en de Leckernij.

Muziek
Het evenement krijgt extra jeu door de aanwezigheid van live muziek. De Hattemse band Anis & de Limasionada spelen Engelse en Indonesische liedjes, aansluitend komt de troubadour Rob Krot met een gevarieerd repertoire; je mag bij hem ook een verzoekje indienen. Tot slot komen de twee enthousiaste muzikanten van Men in Music voor gezellige dansmuziek.