Zomeravondconcert Wilhelmina Landgoed Vosbergen

931

Het is inmiddels een traditie dat het Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina vlak voor de zomervakantie een aantal openluchtconcerten organiseert. Dit wordt gedaan om de plaatselijke bevolking te bedanken voor de steun die de vereniging uit de samenleving ontvangt.

Samen met de familie Kamerlingh Onnes-van Dedem en Visit Heerde is het idee ontstaan om het concert dit jaar te organiseren in de prachtige omgeving van het landgoed Vosbergen. Dit concert past in de doelstelling en visie van de familie om meer invulling te geven aan de maatschappelijke rol die het landgoed kan vervullen in de (lokale) samenleving.

Aan het concert wordt medewerking verleend door docenten en leerlingen van het Cultuurplein Noord Veluwe.

Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni aanvang 19.30 uur, voor de ingang van het kasteel, Vosbergerweg 38.

De toegang voor deze avond is gratis.

Koninklijk Fanfarekorps Wilhelmina is blij met de goede samenwerking die in de voorbereiding heeft plaatsgevonden met Visit Heerde voor marketing en advies en met het Cultuurplein Noord Veluwe rond het muzikale programma door docenten en leerlingen. Zij zullen zowel solistisch als samen met het orkest optreden.

Vanaf 19.30 uur zal een boeiend en afwisselend programma, vol goed in het gehoor liggende muziek, worden uitgevoerd waarbij ook zang niet zal ontbreken.

Er zijn geen zitplaatsen beschikbaar, maar het staat u vrij om uw eigen stoel mee te nemen. Op het terrein is catering aanwezig waar u tegen contante betaling gebruik van kunt maken.

Aangezien het concert in de open lucht zal plaatsvinden, bestaat natuurlijk het risico dat het concert bij slechte weersomstandigheden geen doorgang zal vinden.