Wijksteunpunt Burgerenk sluit seizoen ‘Samen eten’ af met een barbecue

1613


Vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren  deze maand op dinsdag 25 juni 2019 een barbecue. Iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom om het seizoen af te sluiten met een heerlijke, gezellige barbecue.

De barbecue start om 17.00 uur in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, en deelname kost € 13,00 per persoon. 

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de huiskamer van de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men  voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaald te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot vrijdag 21 juni middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch via het nummer 0578-616935.

Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl