Stoer Buiten Leven op 9 en 10 juni bij de Cannenburch

938

De Pure Pinksterfair op 9 en 10 juni bij kasteel Cannenburch in Vaassen is een festijn waar genieten met een hoofdletter wordt geschreven. De prachtige locatie, gevarieerde en gepassioneerde standhouders, verrassende demonstraties, lezingen en workshops én gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die van eerlijk en natuurlijk houdt, een heerlijke dag beleeft.

Stoer Buiten Leven is het thema, dus Buiten Koken, Wonen, Buitensport, kortom: het stoere actieve leven buitenshuis. Struin heerlijk door het prachtige park van Geldersch Landschap & Kasteelen. Ontdek het uiteenlopende assortiment in de ruim tachtig stands. Zij bieden een breed scala aan buitenartikelen, stoere woonaccessoires en heerlijke streekproducten. Laat u – samen met uw kinderen – verrassen door een boeiende of spannende demonstratie, lezing of doe actief mee. De kinderen kunnen zich laten uitdagen om de imposante klimwand te beklimmen of om mee te doen met de workshop van de scouts of Kidzfestijn. Broodjes bakken boven een vuurton of papierscheppen. Het is er allemaal en nog meer! Het kindertheater Alludens heeft weer een spannende voorstelling bedacht.

De fair biedt u bovenal een ideale gelegenheid om alles te weten te komen over modelboten- en auto’s, schapenhoeden, roofvogels, buitenkoken en natuurbeleving. Laat u daarnaast rondleiden door de moestuin naast het kasteel waar veel vergeten, bijzondere groenten en kruiden gekweekt worden.
Natuurlijk kunt u heerlijk uitrusten en genieten bij de meerdere foodtrucks en van de live muziek.

Toegang: € 7,50, kinderen tot 12 jaar gratis
Openingstijden: zondag 9 juni: 10.00–18.00 uur en maandag 10 juni: 10.00-17.00 uur.
Locatie: Kasteel de Cannenburc
www.depurepinksterfair.nl h, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen.

Meer informatie: www.depurepinksterfair.nl.