Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

795

Vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe organiseren  elke tweede dinsdag van de maand een heerlijke maaltijd. Op dinsdag 14 mei is het weer zover. Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom. Deze keer staat er Russische zuurkool op het menu.

De maaltijd start om 17.00 uur in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, en deelname kost € 6,50 per persoon. 

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de huiskamer van de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men  voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaald te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot vrijdag 10 mei via de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch via 0578-616935. Voor meer informatie kijk op www.burgerenk.nl