Mexicaans buffet

961

De werkgroep ‘Het kulturpannetje’ stuurde het volgende bericht.
‘Open eettafel’: Het Kulturpannetje op 18 april om 18.00 uur
‘Mexicaans buffet’

Nieuwe mensen ontmoeten, die u anders niet zou ontmoeten uit de gemeente Epe en tegelijkertijd genieten van een heerlijke driegangenmaaltijd voor € 8,00 (exclusief drankjes), kan dit? Ja, dit kan, en wel op donderdag 18 april in het Kulturhus, Stationsstraat 25 in Epe (0578 616775). U bent van harte welkom.

We kunnen dan met elkaar praten, samen plezier hebben en heerlijk eten in het Kulturhus waar een gemoedelijke en informele sfeer gecreëerd is. We zitten met elkaar aan prachtig gedekte tafels. De soep kan aan tafel worden opgeschept voor elkaar en de hoofdmaaltijd staat klaar in de vorm van een buffet.

Dit initiatief is opgezet voor mensen die iets willen toevoegen aan hun leven en dat van anderen. Daarbij is iedereen uit de gemeente Epe welkom: jong, oud, vrienden, collega’s, gezinnen met kinderen, alleenstaanden, het maakt niet uit.

Deze open eettafel wordt georganiseerd door een werkgroep van het Kulturhus EGW in Epe en is hét recept voor een hechtere gemeenschap, omdat er dan saamhorigheid en betrokkenheid ontstaat tussen bewoners van de gemeente.

Wij vragen u wel te reserveren voor 16 april 2018, 12.00 uur. Dit kan telefonisch bij het Kulturhus 0578 616775, of via de website: http://www.kulturhusepe.nl/kaarten-reserveren
Wij vernemen graag met hoeveel personen u komt . Dit kunt u ook bij de receptie van het Kulturhus doen. U dient contant af te rekenen op de avond zelf, er is geen mogelijkheid om te pinnen.
Het gebouw is ook rolstoeltoegankelijk.

Graag tot 18 april 2018, 18.00 uur.

Hartelijke groet,
De werkgroep ‘Het kulturpannetje’