Busreis Velorama en varen op de Waal

992

Winteruitjes Koppel-Swoe

Een enthousiaste groep vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseert voor senioren uit de gemeente Epe verschillende uitstapjes. Woensdag 20 maart staat er een busreis gepland naar het Velorama en varen op de Waal.

De touringcar brengt deze dag de deelnemers naar Nijmegen. Daar wordt het Nationale fietsmuseum Velorama bezocht. De collectie van het museum geeft een overzicht van de ontwikkeling van de fiets: van de eerste loopfiets tot de hedendaagse elektrische fiets.

Bij aankomst worden de gasten ontvangen met koffie/thee met appelgebak en krijgen ze daarna een rondleiding van ca. 1 uur. Let op; het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en er is geen lift aanwezig, dus voor personen met een rollator helaas niet geschikt.

Na het bezoek aan het museum gaat de groep al wandelend langs de Waalkade naar de Pannenkoekenboot, om daar te genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Tijdens het eten wordt er rustig over de Waal gevaren met uitzicht over de oude stad Nijmegen met zijn mooie bruggen.

Datum: woensdag 20 maart 2019

Vertrek : 12.00 uur bij Retailpark de Poort van Epe

Terug in Epe omstreeks 18.30 uur

Kosten: € 44,00

Opgeven bij Koppel-Swoe, telefoonnummer: 0578-676767

Een programmaboekje met meer leuke uitjes kunt u ophalen op ons kantoor Stationsstraat 25 in Epe of bezoek onze website www.swo-epe.nl voor meer leuke uitjes.