De open eettafel het ‘Kulturpannetje’ wordt weer gehouden op donderdag 21 maart om 18.00 uur. Thema: ‘Een voorjaarsbuffet’ .

Nieuwe mensen ontmoeten, die u anders niet zou ontmoeten uit de gemeente Epe en tegelijkertijd genieten van een heerlijke driegangen maaltijd voor € 8,00 (exclusief drankjes), kan dit? Ja, dit kan, en wel op donderdag 21 maart in het Kulturhus, Stationsstraat 25 in Epe (0578 616775), en u bent van harte welkom.

We kunnen dan met elkaar praten, samen plezier hebben en heerlijk eten in het Kulturhus waar een gemoedelijke en informele sfeer gecreëerd is. We zitten met elkaar aan prachtig gedekte tafels. De soep kan aan tafel worden opgeschept voor elkaar en de hoofdmaaltijd staat klaar in de vorm van een buffet.

Dit initiatief is opgezet voor mensen die iets willen toevoegen aan hun leven en dat van anderen. Daarbij is iedereen uit de gemeente Epe welkom: jong, oud, vrienden, collega’s, gezinnen met kinderen, alleenstaanden, het maakt niet uit.

Deze open eettafel wordt georganiseerd door een werkgroep van het Kulturhus EGW in Epe en is hét recept voor een hechtere gemeenschap, omdat er dan saamhorigheid en betrokkenheid ontstaat tussen bewoners van de gemeente.

De organisatie vraagt om voor 19 maart 16.00 uur te reserveren. Dit kan telefonisch bij het Kulturhus 0578 616775, of via de website: http://www.kulturhusepe.nl/kaarten-reserveren
Reserveren kan ook bij de receptie van het Kulturhus. U dient contant af te rekenen op de avond zelf, er is geen mogelijkheid om te pinnen.(Het gebouw is ook rolstoeltoegankelijk.)