NAH Kaffee

984

Iedere 3e zaterdag van de maand vind het NAH Kaffee plaats. Op 16 maart met als gast Désiree Damste.

Als je NAH patiënt wordt, dan betekent dat nogal wat. Niet alleen fysiek, maar ook in emotioneel en in mentaal opzicht ben je ineens een ander mens. Dat is wennen, voor de NAH-patiënt en voor de partner/mantelzorger. Hoe kunnen beiden daar beter mee omgaan? Op deze bijeenkomst wordt daar op ingegaan. Met tips en uitleg, maar ook met een oefening.

Het NAH Kaffee is een uitgaansgelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar kunnen ontmoeten. En dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer maar wel gezelligheid aan de stamtafel, een prikkelarme zithoek of een spelletjestafel. Het Kaffee is bedoeld voor volwassenen (en eventueel hun partner) die hebben moeten leren leven met NAH. Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van onder andere Een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor er hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Op Zaterdag 16 maart 14.00-16.00 uur bent u van harte welkom in Buurthuis de Vegtelarij, Europalaan 48 te Epe.
Het NAH Kaffee is een samenwerkingsinitiatief van ervaringsdeskundigen, InteraktContour, AnQer, MEE Veluwe en Koppel-Swoe.

Meer informatie: Vera Griep, telefoon: 06-40882538.