Zielsgelukkig verbinden

940
happy young man rest on wheat field

Het Fletcher Hotel (Dellenweg 115 Epe) biedt op 24 februari onderdak aan de doe- en ervaarbeurs. In de hectische tijd waarin we leven hebben we allemaal een moment van bezinning nodig. De beurzen van Zielsgelukkig bieden volgens de organisatie bij uitstek dat moment ‘door de mooie energie, de prettige sfeer en de laagdrempeligheid’.

Er zijn ruim vijftig standhouders aanwezig op het gebied van wellness, innerlijke balans, massage, gezondheid, coaching en healing. Onderwerpen die aan bod komen: magneetsieraden, mediums, numerologie, foto reading, tarotlegging en pentalogie. Maar ook: zandlezen, natuurgeneeskunde, healingdraems, energetische massage, spirituele muziek, aurafotografie, klankschalen, iriscopie, zielentekeningen en stoelmassage. Er is een levenskrachtcoach, een kinder- en dierentolk en een stenen orakel. Gedurende de hele dag zijn gratis lezingen te bezoeken.