Jammen met profs

932

Tatarataa: er zit weer een nieuwe editie van de Groove Town jamsessies aan te komen. De vorige keer waren Jay-Tee en Rayn er al als ondersteuning voor Chazzy Green. Dat beviel zó goed, dat de mannen op herhaling mogen. Er is opnieuw een indrukwekkend muzikaal gezelschap vastgelegd. En ook jij kunt aanschuiven om te jammen met deze geweldige muzikanten. Op 2 maart is het zover.

De line-up doet vermoeden dat muziekliefhebbers opnieuw een fanatische avond gaan beleven met een mix van eigen werk en covers. Kom genieten van de muziek of stap op het podium en speel/zing mee met deze fantastische band. Aanwezige bandleden zijn: Jay-Tee Teterissa-Malawau (bas), Rayn Bechoe (keyboard en zang), Simone Cesarini (gitaar) en Patrick Wiebers (drums).

Plaats van handeling is opnieuw de Middenstip, Hoofdstraat 46, Epe.

https://www.facebook.com/GrooveTownOfficial/