Danslessen in Heerde

1134

Cultuurplein Noord Veluwe organiseert Street- en jazzdance voor kinderen van 8-11 jaar en 12 jaar en ouder in Heerde. De lessen zijn aan het begin van het schooljaar begonnen, maar instromen kan gewoon. De lesdag is voor beide groepen de donderdag.

Streetdance is een verzamelnaam van allerlei dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Jazzdance is een vrije manier van dansen, die qua structuur lijkt op het klassieke ballet. De bewegingen en de muziek zijn ‘more jazzy’ – veel losser.
De danslessen voor kinderen van 8-11 jaar is op donderdagen (17.45-18.45 uur). De dansgroep voor 12+ volgt de lessen van 19.00-20.00 uur, ook op donderdag. De lessen vinden plaats in de Heerd in Heerde. Kinderen kunnen gratis een proefles volgen. Aanmelden kan via de website.

www.cultuurpleinnoordveluwe.nl