Trainer Remon van Schoonhoven verlengt nu al bij KCVO

978
Remon van Schoonhoven ondertekent het contract dat hem tot medio 2023 als hoofdtrainer aan KCVO verbindt. Van links naar rechts Henry Scheffel (bestuurslid technische zaken), Remon van Schoonhoven en voorzitter Wim Meuleman.

Een opmerkelijk sportbericht uit Vaassen: voetbalclub KCVO heeft het lopende contract met hoofdtrainer Remon van Schoonhoven nu al verlengd tot medio 2023. En dat terwijl het huidige seizoen amper is begonnen. Het tekent het vertrouwen dat de club heeft in de oefenmeester.

Zowel de spelers als de technische commissie zijn uiterst enthousiast over de wijze waarop Van Schoonhoven de groep traint en begeleidt. Zijn manier van werken slaat erg goed aan bij de zeer jonge, ambitieuze selectie die – nu het competitievoetbal weer mag beginnen – hoopt mee te kunnen doen om de prijzen in de 3e Klasse.

De trainer begon in de zomer van 2018 op Sportpark De Egelbeek. Remon van Schoonhoven was al uitstekend ingevoerd in het regionale voetbal en kent nu dus ook KCVO door en door. “Hij kan de jongens motiveren en zorgt voor een goede sfeer”, aldus voorzitter Wim Meuleman. “Verder hebben we er vertrouwen in dat hij met deze groep succes kan behalen. Dan is het niet meer dan logisch dat we nu al met elkaar verlengen.”