Berghuizerbad in zwaar weer

1058

Het Berghuizerbad zit in zwaar weer. Zoals heel veel mensen, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere groepen in onze samenleving is ook het Berghuizerbad zwaar getroffen door de situatie rond corona. Het zwembad is nu al een kleine 3 maanden gesloten en heeft in die periode vrijwel geen opbrengsten gehad. Stichting Berghuizerbad gaat daarom nu op zoek naar ‘nieuw geld’.

Om het jaar 2021 toch nog wat goed te maken, gaat Berghuizerbad op zoek naar mensen die het zwembad willen steunen. Dit kan op twee manieren: door met behulp van een QR-code een bedrag over te maken aan Stichting Berghuizerbad of door donateur te worden. Dit kan via de website www.berghuizerbad.com, waar het benodigde formulier is te vinden.

Afgelopen week heeft het personeel van Berghuizerbad een online Bingo georganiseerd. Ruim honderd mensen hebben meegespeeld. De prijzen waren allemaal beschikbaar gesteld door ondernemers uit de regio. “Het is hartverwarmend om te zien hoe het Berghuizerbad wordt gesteund door een breed publiek. Er gloort weer wat licht in de tunnel nu de zwemlessen weer opgestart kunnen worden in het Berghuizerbad”, aldus de Stichting.

Tegelijkertijd is dit nog wel een druppel op de gloeiende plaat voor de Stichting, die snakt naar het volledig openstellen van het zwembad. Dit is de ogen van het bestuur zeker mogelijk op een verantwoorde manier. Achter de schermen wordt verder ook gewerkt aan sponsorpakketten voor bedrijven.

Het Berghuizerbad is daarnaast nog op zoek naar vrijwilligers op diverse fronten. Maak vrijblijvend een afspraak met Robert van Dijk, die is te bereiken via telefoonnummer 0578-696763, of e-mail info@berghuizerbad.nl.