PNTheater speelt ‘Werktuig’

992

PNTheater speelt op woensdag 21 oktober ‘Werktuig’, een voorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar in Kulturhus Epe. Erik verhuist met zijn ouders naar Guisbalg; een dorp waar nooit iets gebeurt. Maar dan ontmoet hij Jan. Jan neemt hem op sleeptouw en samen ontdekken de jongens een verlaten schuur. Op een nacht kijkt Erik met zijn verrekijker uit zijn raam en ziet er licht branden. Het wordt echt spannend als ze een opdracht vinden!

De jongens gaan op onderzoek uit naar de geheimzinnige bewoner. Steeds is er een nieuwe opdracht die Erik en Jan moeten uitvoeren. Al snel verliezen ze zich in hun eigen verbeelding. Totdat de werkelijkheid hen inhaalt…

‘Werktuig’ is een mysterieuze en speelse verteltheatervoorstelling over vriendschap, fantasie, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid. Twee spelers vertellen een verhaal, dat zij muzikaal begeleiden met geluiden van gereedschappen. Het verhaal  is geïnspireerd op het nummer ‘What’s he building in there’ van Tom Waits.

De voorstelling duurt ongeveer een uur. Aanvang 15.00 uur, entree € 8,50.

Vanwege de geldende coronaregels kan dit concert maar door een beperkt aantal personen worden bezocht. Meld u daarom tijdig aan, bij voorkeur via de website www.kulturhusepe.nl/programma.