Zwemmen in Berghuizerbad weer mogelijk

1468

Zwemmen in het Berghuizerbad in Wapenveld is weer mogelijk. Dat is een hele opluchting voor alle betrokkenen. Het stelt hen wel voor allerlei uitdagingen: alle beperkingen en bepalingen die het coronavirus met zich meebrengt, betekenen veel extra afspraken waar goed toezicht op moet worden gehouden.

Wie van plan is om een bezoekje te brengen aan het zwembad In Wapenveld doet er goed aan vooraf de website te raadplegen om daar te lezen over de aanvullende afspraken en bepalingen.

Zo is sprake van aangepaste en vooraf besproken openingstijden. In het weekend bijvoorbeeld geldt een maximale zwemduur van 1,5 uur per persoon. Per tijdvak zijn dertig bezoekers toegestaan. Ook zijn er bepalingen voor wat betreft omkleden, desinfecteren en zwemrichtingen. Alle bepalingen op een rij, zie: www.berghuizerbad.com