Ontmoetingsbijeenkomst: ‘Kanker doet veel met je’

1037

Met de diagnose kanker verandert van alles in het leven en komt er veel op u af. Bij inloophuis Stichting ‘kLEEF! kunt u hierover praten tijdens een ontmoetingsbijeenkomst op maandag 2 december van 13.30 tot 15.00 uur.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met kanker om met elkaar te bespreken wat u zoal tegenkomt. U kunt met elkaar ervaringen uitwisselen over wat u bezig houdt en over alle veranderingen in uw leven. Dat kan van alles zijn: emoties, vragen, twijfels, toekomst, werk, vrienden en relaties enzovoort. We merken dat gasten veel hebben aan herkenning. De bijeenkomst wordt begeleid door Helene Enthoven (geestelijk begeleider) en Ellen Ditzel (raadsvrouw).

Spreekt u dit aan, meldt u zich dan aan voor deze bijeenkomst. Mail aan info@stichtingkleef.nl of bel 055-5762676. U kunt ook binnenlopen aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.stichtingkleef.nl

(advertentie)

Kanker in huis’ is het verhaal van Eric Lostermans. Verteld via een briefwisseling tussen zijn vrouw Danny Vanaudenhove en de Vlaamse auteur Felix Sperans.

Het is een verhaal zoals zoveel mensen dat helaas mee moeten maken. Bij Eric wordt de diagnose kanker gesteld. Kort daarna overlijdt zijn beste vriend aan deze ziekte. Wat volgt is een tijd van uitersten: woede en berusting, haat en liefde, wanhoop en hoop.

Auteurs: Danny Vanaudenhove, Felix Sperans
112 pagina’s, Paperback
ISBN: 9789491826399

Meer informatie of bestellen? Klik hier