Kaartmiddag in Wijksteunpunt Bloemfontein

888

In het wijksteunpunt Bloemfontein in Vaassen wordt er iedere tweede donderdag van de maand een kaartmiddag georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe.

Ook op donderdag 10 oktober organiseren vrijwilligers van het wijksteunpunt Bloemfontein een kaartmiddag aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen is van harte welkom om van 13.30 uur tot 16.00 uur te komen jokeren of klaverjassen.

De begeleiders van deze kaartmiddag zijn Willy Jonker en Jopie Stegeman. Zij heten iedereen welkom om mee te doen aan deze kaartmiddag. De kosten zijn 2 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail: k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl.