Maatjes gezocht

1158

Koppel-Swoe is weer op zoek naar maatjes voor diverse mensen. Hieronder lees je er meer over. Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op.

Wil jij samen wandelen?
Even lekker naar buiten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is Koppel-Swoe voor een mevrouw uit Vaassen op zoek naar iemand die samen met haar wil wandelen. Mevrouw is op leeftijd en zit in een rolstoel, hierdoor kan ze niet zelf naar buiten.
Wil jij samen met mevrouw regelmatig een wandelingetje maken? We horen graag van je. Neem contact op met Suzanne Tuinman via s.tuinman@koppelswoe.nl of 06 36 23 96 18

Ervaringsmaatje
Was jij zelf jonge mantelzorger en wil je ervaringsmaatje worden?
Als je zelf jonge mantelzorger was kun je ervaringsmaatje worden van een jonge mantelzorger. Jij weet als geen ander hoe het is om in een gezin met zorg op te groeien, hierdoor begrijp je de situatie van de jonge mantelzorger. Als maatjes heb je wekelijks samen contact. Samen leuke dingen doen en even afleiding van de thuissituatie. Je bent een luisterend oor voor de jonge mantelzorger.
Voor een rustige jongen van elf uit Emst zijn we op zoek naar een ervaringsmaatje. Hij wil graag samen leuke dingen doen, heeft interesse in geschiedenis en vindt het leuk om naar musea te gaan. Hij vindt het ook fijn als hij iemand heeft om mee te kunnen praten.
Wil jij ervaringsmaatje worden voor deze jongen of een andere jonge mantelzorger? We horen graag van je. Neem contact op met Gerrita Elskamp via g.elskamp@koppelswoe.nl of 0578 67 67 67

Koken of scrabbelen?
Interesse in Indisch koken? In scrabble? Of gewoon in een praatje? Dan zijn we op zoek naar jou!
Een oudere dame uit Emst wil graag meer sociale contacten maar ze is zelf niet meer mobiel. Mevrouw is voor de oorlog geboren op Java en vindt verschillende dingen leuk. Ze mag graag gesprekken voeren. Over Nederlands-Indië, snijbloemen, tuinieren of kinderboeken. Daarnaast vindt mevrouw het ook leuk om scrabble of rummikub te spelen. Misschien vind jij Indisch koken ook leuk en is het een idee om af en toe samen met mevrouw te koken en dan samen te eten.

Heeft één van deze zaken ook jouw belangstelling? Neem contact op met Suzanne Tuinman via s.tuinman@koppelswoe.nl of 06 36 23 96 18.