Activiteiten bij Stichting ‘kLEEF!

855
Het gebouw aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn waar Stichting 'kLEEF! haar activiteiten houdt.

Inloophuis Stichting ‘kLEEF! biedt activiteiten voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. Veel verschillende activiteiten waarbij u kunt ontspannen, elkaar kan ontmoeten, creatief bezig bent, in gesprek of juist niet.

Maar u kunt ook een afspraak maken voor huidverzorging bij kanker, een van de spreekuren, gespreksgroepen of voor een individueel gesprek. Binnen lopen tijdens de openingstijden voor een luisterend oor en een kop koffie kan altijd. Vanaf maandag 2 september is Stichting ‘kLEEF! op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur geopend en op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 13.00 uur (tot 2 september is het huis van maandag tot en met vrijdag geopend tot 13.00 uur).

Kijk voor actuele informatie op de website www.stichtingkleef.nl. U kunt de stichting ook bellen op telefoonnummer 055-5762676 of mailen via info@stichtingkleef.nl.