Professionals de straat op

932

In gemeente Epe zijn verschillende partijen die voor u klaarstaan bij vragen, overlast en andere ongemakken. Wijkagenten, gebiedsregisseurs, BOA, Triada Wonen en Buurtbemiddeling (Koppel-Swoe) bundelen hun krachten en gaan inwoners te woord staan. Maar wat is nou precies hun werkwijze en waar staan zij voor? Om inwoners van gemeente Epe een kans te bieden om hun vragen voor te leggen en kennis te maken met de verschillende disciplines, gaan zij samen de straat op. Op 17 juli in Vaassen en op 24 juli in Epe.

Tijdens de momenten op straat kunt u vrijblijvend kennis komen maken met de professionals en hun werkwijze namens de verschillende instanties. Inwoners zijn welkom om een praatje te maken en informatie in te winnen. Uiteraard is het mogelijk om specifieke vragen te stellen over een situatie waar u in verkeerd of om bijvoorbeeld een melding van overlast te doen. Ook kunt u over deze situaties advies vragen en ontvangen. De verschillende professionals staan u graag te woord en kunnen direct aangeven welke instantie u verder kan helpen.

De eerder genoemde instanties werken op verschillende vlakken samen met elkaar. In de meeste gevallen zijn dit vormen van overleg; bij wie is de een vraag/melding meest passend en wat kunnen we voor deze inwoner betekenen? Daarnaast kijken ze ook samen naar verbeterpunten in de gemeente Epe en hopen daarom ook veel inwoners op 17 en 24 juli op straat te treffen.  

Zichtbaar op straat in Epe en Vaassen
Om de krachten te bundelen komen onder andere de politie en Buurtbemiddeling (Koppel-Swoe) naar u toe. Daarnaast zullen ook Triada Wonen, de BOA’s en gebiedsregisseurs aansluiten. Samen gaan zij het centrum van Epe en Vaassen in. Zo is het voor u gemakkelijker om informatie en advies in te winnen of eventueel direct een melding bij een van deze partijen te doen.

De professionals staan op woensdag 17 juli van 14.00 tot 15.30 uur voor u klaar in de winkelstraat te Vaassen. Op woensdag 24 juli staan zij van 10.30 tot 12.00 uur op de markt in Epe voor u klaar.