Wil jij ‘maatje’ worden?

1721

ppel-Swoe is regelmatig op zoek naar mensen die ‘maatje’ willen worden. Want het is fijn als er regelmatig iemand tijd voor je heeft.

Maatjes spreken samen af en kunnen van alles doen: samen wandelen, een spelletje spelen of even naar het dorp. Maatjes bepalen samen wat ze doen en hoe vaak ze elkaar zien. Bij maatjes draait het om persoonlijk contact, maatjes beleven beide plezier aan het contact.

Creatief maatje gezocht
Voor een creatieve mevrouw van 46 uit Epe zijn we op zoek naar een maatje. Ze heeft veel creatieve ideeën maar kan door haar beperking niet alles zelf maken. Ze zou het leuk vinden als ze samen met iemand creatief aan de slag kan. Zo kan iemand haar helpen om haar ideeën te realiseren of vind ze het leuk om mee te kijken als iemand iets maakt. Naast creatieve activiteiten vind mevrouw het leuk om naar het dorp te gaan of om samen een wat te drinken.
Koppel-Swoe is op zoek naar een mevrouw die in het weekend tijd heeft voor dit maatjescontact. Wie vindt het leuk en heeft tijd om dit of een ander maatjescontact aan te gaan? Neem contact op met Suzanne Tuinman via 06 36 23 96 18 of s.tuinman@koppelswoe.nl