Nieuwe kunstwerken in Vaassen

1054

In Kunstkamer Vaassen (Torenstraat) is een nieuwe tentoonstelling van hedendaagse kunst te zien. De kunstenaars van de kunstkamer hebben voor deze expositie nieuwe kunstwerken ingebracht. Door de grote deelname van meer dan dertig beeldend kunstenaars is een grote verscheidenheid aan kunst aanwezig.

Met meer dan 120 werken is in de kunstkamer een indrukwekkend overzicht ontstaan van schilderen, tekenen, grafiek, fotografie, beelden en objecten, keramiek en glasbeelden. Bijzonder is de nieuwe presentatie van origamiwerk van Dini van Deinse en de oliepasteltekening van Rob den Boer. In deze tentoonstelling heeft Wim Adema, beheerder, de kunstwerken op een nieuwe en verrassende wijze bij elkaar geplaatst.

Voor iedere liefhebber van beeldende kunst is deze grote expositie een aanrader. Kunstkamer Vaassen is elke zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur en duurt tot en met zaterdag 31 augustus 2019.

Bezoekadres: hoekpand Torenstraat/ter Heerdtspad (nr.14); de ingang van de kunstkamer bevindt zich aan de Torenstraat. Via het onderstaande e-mailadres kan men ook op een andere dag of tijdstip een afspraak maken.

Meer informatie: www.kunstkamer-vaassen.blogspot.com of voor direct contact: kunstkamervaassen@gmail.com