Talentfluisteraar in Heerde

1040

Ouders en hun kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de gratis pop-up talentgesprekken die op woensdagmiddag 3 en 10 juli bij Cultuurplein in de Heerd gehouden worden.

Op 15 juni konden ouders en kinderen kennismaken met Mieneke Aalberts tijdens de Culturele Markt Heerde. De eerste inschrijvingen vonden al direct plaats. Alles bij haar draait om talentgericht denken. Talent is wie je bent! Wie ben jij? Waar zit je kracht, waar word je blij van?

Mieneke Aalberts en Cultuurplein Noord Veluwe hebben de handen ineen geslagen om voor kinderen aan de slag te gaan. Mieneke is gecertificeerd kindertalentenfluisteraar en contextueel begeleider bij Spring & Spark begeleiding. De samenwerking is een mooi vervolg op de inspirerende lezing van Luk Dewulf bij Cultuurplein. Luc is een van de motoren achter de kindertalentenfluisteraar beweging die in Nederland en België steeds meer navolging krijgt.

Talent gaat schuil achter wat je het allerliefste doet en waarbij je de tijd vergeet. Wat het mooie hieraan is? Het gaat niet om prestaties, maar om waar je blij van wordt en energie van krijgt. Iedereen heeft dus talenten. Deze manier van denken zet kinderen in hun kracht.

Ouders en hun kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit de hele regio van Vaassen, Epe, Heerde tot Wapenveld kunnen zich inschrijven voor de pop-up talentgesprekken die op woensdagmiddag 3 en 10 juli gratis gehouden worden. Weten wat je talenten zijn, zorgt voor zelfvertrouwen. Dingen doen waar je energie van krijgt zorgt voor veerkracht.

Een goed talentgesprek duurt ongeveer 20-25 minuten. Het levert een blij en trots kind op met een goedgevulde talententekening. Een prachtig aanknopingspunt om thuis en bijvoorbeeld ook op school mee verder te gaan.

Wil je weten of je een positivo, een sfeervoeler, een mooimaker of een ideeënfontein bent? En hoe je deze talenten het beste kunt inzetten? Schrijf je in voor een kindertalentgesprek! Scholen die geïnteresseerd zijn mogen uiteraard ook contact opnemen.

Voor verdere informatie: info@springsparkbegeleiding.nl of info@cultuurpleinnoordveluwe.nl.