Haarstudio Top Chic in Epe bestaat 20 jaar

1073
Nurcan Hogeboom-Akar met het gehele Top Chic-team: "Tijdens het jubileumfeest zamelen we geld in voor Stichting Kenya Kinderen."

Haarstudio Top Chic in Epe bestaat 1 mei precies 20 jaar. Nurcan Hogeboom-Akar (46) is trots omdat er nog altijd een grote schare klanten is die de weg naar haar kapsalon weet te vinden. “Ik vind het nog altijd geweldig om kapster te zijn. Niet alleen vanwege het creatieve aspect, maar zeker ook om het contact met mensen. Elke dag is anders, mijn werk verveelt nooit. Mijn visie? Als je iets uit je hart doet, dan worden anderen daar ook warm van.”

Nurcan heeft het dan niet alleen over zichzelf. Ze geeft ook graag nog even een compliment aan alle andere Top Chic-medewerkers die dezelfde visie hebben. “Al mijn collega’s zijn inspirerend, vakkundig en ze geven goede adviezen. We volgen meerdere keren per jaar cursussen om de laatste trends te kunnen delen met onze klanten.”

Dat zijn vaak cursussen van het merk Keune. Haarstudio Top Chic is namelijk al enkele jaren een van de weinige officiële kapsalons in deze regio die zich Keune Ambassador mag noemen. “Daar ben ik enorm trots op. Dit zorgt er voor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling.”

Het 20-jarig bestaan wordt groots gevierd, aldus Nurcan. “Mijn klanten krijgen 20 dagen lang (van 1 mei tot en met 20 mei) 20 procent korting op alle haarbehandelingen. In diezelfde periode kan iedereen twee Keune-producten kopen voor 20 euro.”

Geld inzamelen voor goed doel
Tijdens elk jubileum van haar succesvolle onderneming steunt Nurcan een goed doel. Dit keer is dat de Eper Stichting Kenya Kinderen (www.kenyakinderen.nl), aldus de kapster. “Deze stichting ontplooit diverse initiatieven om geld in te zamelen voor projecten in Kenia. Zo hebben ze inmiddels een kindertehuis gebouwd waar 65 kinderen worden opgevangen.” Daarnaast wordt er in september een fietstocht door Kenia gereden (Epe Fietst Voor Water) om geld in te zamelen voor het slaan van een put waarmee stromend water gerealiseerd wordt. “Vijf jaar geleden is er ook al eens zo’n fietstocht gehouden. Toen deed ik mee als deelnemer. Dat was een onvergetelijke ervaring. Vandaar dat ik mensen hierbij graag oproep om vanwege ons 20-jarig bestaan geen bloemetjes of cadeautjes aan mij te geven, maar een donatie te doen in de collectebus die bij ons in de zaak staat. Ik hoop dat we samen veel geld inzamelen voor Stichting Kenya Kinderen.”

Op 1 mei kunnen geïnteresseerden in het kader van het 20-jarig bestaan gratis haaradviezen krijgen bij Haarstudio Top Chic. Bovendien geeft kleuradviseur Charlotte Meijran van De Stijl Factor gratis tips. Verder is er die dag een fotograaf aanwezig. “Er is genoeg te doen! Iedereen is van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Hoofdstraat 55 in Epe.”

Foto: Martin Hogeboom