Trekkersterrit Jong Gelre voor Berghuizerbad

1819

Op Tweede Paasdag (maandag 22 april) is er weer de bekende trekkersterrit door de omgeving van de gemeente Heerde.

De organisatie is in handen van Jong Gelre afdeling Heerde/Wapenveld. De start is aan de Kavelweg in Heerde. De organisatie verzoekt deelnemers in te rijden vanaf de Broekstraat in Heerde.

Om 11.00 uur start de oldtimerklasse en om 12.30 uur de normale klasse. Tijdens de rit zijn er diverse proeven die de bestuurders met hun navigator moeten uitvoeren om tot een goed resultaat te komen. Het eindpunt is dit jaar bij het Berghuizerbad aan de Revelingseweg 2 in Wapenveld. De eerste tractoren worden daar vanaf circa 15.00 uur verwacht.

Bij het eindpunt is er een ‘koek en zopie’ die gerund wordt door drie teams die volgend jaar meerijden met de Scan Covery Trial 2020. De opbrengst is voor het Berghuizerbad in Wapenveld, ook het goede doel van de deelnemende teams aan de Scan CT 2020, er zijn broodjes hamburgers en drankjes verkrijgbaar en met deze opbrengst geven de teams van het Berghuizerbad de aftrap om in aanloop naar de start op 2 januari 2020 een mooi geldbedrag bij elkaar te krijgen voor het zwembad. Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom aan de Revelingseweg.