1+1=minimaal 2

813
Janneke Tops van Gezonde Moestuin.

Janneke Tops geeft op donderdag 4 april, tijdens de laatste inspiratie-avond van dit winterseizoen van Groei&Bloei Noord-Veluwe, een lezing over moestuinieren.

Uien en wortels, afrikaantjes en tomaten, kool en sla gaan goed samen, dat weten veel moestuiniers. Maar er zijn meer combinaties mogelijk waarbij planten elkaar ondersteunen. Niet alleen groenten onderling, maar ook bloemen en kruiden kunnen veel ondersteuning geven aan andere planten en aan de tuin als geheel. Tijdens deze lezing wordt ingegaan op verschillende manieren waarop combinatieteelten en polycultuur in de tuin toegepast kunnen worden. Ook zullen veel praktische tips de revue passeren. Allemaal weer ingrediënten voor een inspirerende avond.

Na afloop is er weer de bekende Stekjesmarkt. Het ingebrachte materiaal graag voor aanvang van de avond in een waterdichte verpakking aanleveren. En zet je er ook de naam van de plant erbij? Aan het eind van de avond delen we de stekjes uit onder de belangstellenden. 

Iedereen is op 4 april vanaf 19.30 uur van harte welkom in de grote zaal van Welgelegen, Stationsstraat 2 in Heerde. Toegang is gratis voor leden, niet-leden betalen €5,- inclusief koffie/thee voor aanvang. Meer informatie over deze avond en de activiteiten van Groei&Bloei afdeling Noord-Veluwe is te vinden op www.noord-veluwe.groei.nl.