Start 60PlusRelatie

1084

In 1999 volgde Yvonne van Dinten haar hart en maakte ze haar werk van relatiebemiddeling. Haar bureau 40PlusRelatie werd uiteindelijk de grootste van Nederland en nu neemt haar zoon Ivo Holierhoek het stokje over. Dat doet hij samen met Jos van Prooijen.

Samen zorgen ze ervoor dat passie een kernwaarde blijft. Yvonne blijft als adviseur aan het bedrijf verbonden. Er zijn tien vestigingen in het hele land.

Zij besloten tot uitbreiding met 60PlusRelatie. Omdat de markt verandert en 60-plussers steeds actiever worden. Het is een groep die extra aandacht verdient, zo stellen de kersverse ondernemers. Meer nog dan veertigers, willen 60-plussers een persoonlijke benadering.

60PlusRelatie maakt dat waar met een vaste consulent. Die begeleidt zijn of haar klant van het eerste telefoontje tot aan het feestje dat het gelukt is! Net als 40PlusRelatie werkt 60PlusRelatie zorgvuldig en bouwt het een vertrouwensband op. Dat is de basis van 20 jaar succes.

Jos en Ivo: “60PlusRelatie swipet niet op mobieltjes zoals de kinderen doen. 60PlusRelatie doet het in één keer goed, want een tweede kans komt geen derde keer.”

www.60plusrelatie.nl